Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Erbaa’dan Büyük Başarı

Ana Sayfa » Haberler » Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Erbaa’dan Büyük Başarı
Paylaş
Tarih : 12 Temmuz 2018 - 13:52

 IMG_89911111122222

Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Erbaa’dan Büyük Başarı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Eğitim ve Öğretim alanında özgün ve yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve ödüllendirilerek teşvik edilmesi amacı ile 2017-2018 eğitim öğretim yılında 6.sı düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” kapsamında Erbaa bölgesel ve bakanlık ödüllerinde büyük başarı gösterdi.

Alınan Bilgilere göre toplam 4481 başvurunun yapıldığı yarışmalarda buprojelerden 151 çalışma saha ziyaretine kalmış. Bakanlık değerlendiricileri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu saha ziyaretine kalan projelerden 62 proje bölge, 15 proje bakanlık ödülü almaya layık görüldü. Tokat İli Erbaa ilçesi, Tokat İli ile birlikte yer aldığı Samsun, Çankırı, Çorum, Amasya, Bartın, Sinop, Kastamonu, Karabük, Zonguldak illerinin bulunduğu Batı Karadeniz Bölgesinde toplam 12 projeden 4 proje ile birçok il ve ilçeyi geride bırakarak bölgede en fazla ödül alan şehir oldu.

Bütün illerin dâhil olduğu final sonucunda ise 15 projeden 2 proje ile Erbaa, Yalova ili ile birlikte Türkiye’de en fazla ödül alan şehir olmayı başardı.

 2017-2018 Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Bölgesel ödüle layık görülen 12 çalışmadan 4 çalışma Erbaa’ya ait olup bu başarı ile birlikte Batı Karadeniz Bölgesinde 1. Oldu.

 

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumsal Koçum Benim TV
Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kurumsal Bilim Park
Erbaa Yunus Emre Ortaokulu Kurumsal Kurum Yönetim Sistemi
Erbaa Erbaa Merkez Anadolu Lisesi Kurumsal Bir Kelime, Bir Oyun = Bir Kütüphane

 

2017-2018 Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde  Bakanlık ödülü almaya layık görülen 15 çalışmadan 2 çalışma Erbaa’ya ait olup Yalova ili ile birlikte bu alanda Türkiye 1.si oldu.

 

   
   
Erbaa Erbaa Merkez Anadolu Lisesi Kurumsal Bir Kelime, Bir Oyun = Bir Kütüphane
Erbaa Yunus Emre Ortaokulu Kurumsal Kurum Yönetim Sistemi

 

Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan yaptığı açıklamada “ 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında beşincisi düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde Erbaa’dan 2 proje bakanlık ödülü almaya hak kazanmıştı. Bu yılda ödül alan proje sayısına bakıldığında ilçemiz 2 proje ile Türkiye Birincisi olurken, Erbaa da eğitim yatırımlarının, yenilikçi uygulamaların, okul ve kurumlarımızın uyumlu ve birlikçi çalışmalarının meyveleri alınmaya devam ediyor. Okul ve Kurumlarımızı, proje ekiplerimizi kutluyorum. Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hedefimiz başarılı olmak değil, başarıyı alışkanlık haline getirmiş bir kurum olmaktır” diye konuştu.

Bir önceki yazımız olan Erbaa'da demir boru ile duvar arasına sıkışan kediyi itfaiye kurtardı. başlıklı makalemizde erbaa, erbaadan ve kedi kurtarma hakkında bilgiler verilmektedir.

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı
Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı

Tokat’ta incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, “Şuana kadar alınan 500 ihbardan

VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ
VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

Bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan değerlendirme ve tartışmalarda bir Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu başkanı tarafından

MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ
MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ

ilk yarının uzatma dakikalarında İbrahim kaya’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 yenik girdi Ağrı 1970 spor müsabakanın ikici yarısında

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz

Yorum Yap

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz