2017-2018 Eğitim Öğretim yılı

Ana Sayfa » Haberler » 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı
Paylaş
Tarih : 01 Şubat 2018 - 12:40

IMG_82855

Erbaa’da  2017-2018 Eğitim Öğretim ikinci yarıyılında okullarda uygulanması planlanan konularla ilgili toplantı düzenlendi.

Erbaa Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan koordinasyon toplantısına Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan,İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emre Çelebi,İlçe Emniyet Müdür Vekili Alper Sancak,Erbaa Belediyesi temsilcisi ,okul müdürleri,okul aile birliği başkanları,mahalle ve köy muhtarları katıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının ikinci yarısında okul ve okul çevrelerinde yapılacak olan uygulamalar,okul servisleri ve okullarda alınacak tedbirler konuşuldu.

Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan toplantıda yaptığı konuşmada”yeni eğitim öğretim yılının kazasız belasız ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum,inşallah kaymakamlık ve ilgili bütün kurumlar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapacağız”diye konuştu.

Toplantı dilek ve temennilerin söylenmesi ile sona erdi. 

Bir önceki yazımız olan Erbaa'da karla mücadele çalışmaları başlıklı makalemizde erbaa, erbaa ilçe özel idaresi ve erbaadan hakkında bilgiler verilmektedir.

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı
Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı

Tokat’ta incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, “Şuana kadar alınan 500 ihbardan

VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ
VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

Bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan değerlendirme ve tartışmalarda bir Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu başkanı tarafından

MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ
MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ

ilk yarının uzatma dakikalarında İbrahim kaya’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 yenik girdi Ağrı 1970 spor müsabakanın ikici yarısında

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz

Yorum Yap

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz