Kazada ölen Ömer Faruk’un cenaze namazını baba İsmail Uludağ kıldırdı.

Ana Sayfa » Haberler » Kazada ölen Ömer Faruk’un cenaze namazını baba İsmail Uludağ kıldırdı.
Paylaş
Tarih : 02 Ekim 2017 - 18:26

IMG_53622

Erbaa’da  imam hatip lisesi müdürü baba, trafik kazasında yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşını kaybeden 12 yaşındaki oğlunun cenaze namazını kıldırdı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde 12 Eylül’de babası İsmail Uludağ’ın kullandığı otomobilin su kanalına düşmesi sonucu ağır yaralanan Ömer Faruk Uludağ , tedavi gördüğü Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Erbaa Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze Fevzi Paşa Mahallesi İzettin Çağpar Caddesindeki baba evine getirilerek helallik alındı.

Cenaze daha sonra Merkez Büyük camine getirildi.Kazada  ölen Ömer Faruk Uludağ’ın yakınları cami avlusunda  taziyeleri kabul etti.

Kazada hayatını kaybeden ve bu yıl 6. sınıfa başlayacak olan  Ömer Faruk Uludağ’ın sınıf arkadaşları ellerinde çiçeklerle dua ederek tabutun başından ayrılmadı. 

Cenaze namazını aynı kazada kolundan yaralan Erbaa İmam Hatip Lisesi Müdürü baba İsmail Uludağ, kıldırdı.

Cenaze ilçeye bağlı Karayaka kasabası mezarlığında toprağa verildi.

12 Eylül tarihinde Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen kazada İsmail Uludağ yönetimindeki 60 KA 180 otomobil,sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına çarpmış,kazada sürücü ile birlikte Kerem İkbal Uludağ,Sebahattin Kayıkçı ve Ömer Faruk Uludağ Yaralanmıştı.

Yaralılardan Durumu ağır olan  Ömer Faruk Uludağ 19 gündür tedavi gördüğü Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bir önceki yazımız olan Karayaka'da ev yangını başlıklı makalemizde erbaa, erbaadan ve yangın hakkında bilgiler verilmektedir.

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı
Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı

Tokat’ta incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, “Şuana kadar alınan 500 ihbardan

VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ
VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

Bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan değerlendirme ve tartışmalarda bir Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu başkanı tarafından

MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ
MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ

ilk yarının uzatma dakikalarında İbrahim kaya’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 yenik girdi Ağrı 1970 spor müsabakanın ikici yarısında

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz

Yorum Yap

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz