Erbaa’da Trafik kazası 1ölü,1 yaralı

Ana Sayfa » Haberler » Erbaa’da Trafik kazası 1ölü,1 yaralı
Paylaş
Tarih : 20 Mart 2015 - 13:24

IMG_70900000Erbaa ilçesi D-100 karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Erbaa’dan Niksar istikametine gitmekte olan Necati Yılmaz (74) idaresindeki  60 NC 200 plakalı otomobil D-100 karayolu Erbaa Hazır Beton Kavşağında  Ali Çakmak(44) idaresindeki 60 HB 869 plakalı Saman yüklü kamyon ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile özel araç sürücüsü Necati Yılmaz araç içerisinde sıkıştı.Olay yerine gelen 112 acil ambulansı aynı araçtaki Emine Yılmaz’ı Erbaa Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırırken araçta sıkışan Yılmaz’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Emniyet ekipleri  kaza yerinde güvenlik önlemi alırken  D-100 karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı.

Kamyon sürücüsü Ali Çakmak  olay sonrası gözaltına alındı. Necati Yılmaz’ın cenazesi ise  Erbaa Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Bir önceki yazımız olan Çanakkale Zaferi'nin 100.yılı başlıklı makalemizde Çanakkale Zaferi'nin 100.yılı, erbaa ve Erbaa Garnizon Şehitliği hakkında bilgiler verilmektedir.

SPONSOR REKLAMLAR

BENZER HABERLER

Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı
Tokat depreminde 5 bina yıkıldı, 15 bina da ağır hasar aldı

Tokat’ta incelemelerde bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, “Şuana kadar alınan 500 ihbardan

VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ
VALİ NUMAN HATİPOĞLU ERBAA OSB İLE İLGİLİ KAMUOYUNU BİLGİLENDİRDİ

Bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan değerlendirme ve tartışmalarda bir Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu başkanı tarafından

MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ
MERKÜR JET ERBAASPOR AĞRI 1970 SPORA 3-2 YENİLDİ

ilk yarının uzatma dakikalarında İbrahim kaya’nın attığı golle soyunma odasına 1-0 yenik girdi Ağrı 1970 spor müsabakanın ikici yarısında

Facebook Hesabınızla Bu Habere Yorum Yapabilirsiniz

Yorum Yap

İsminiz
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz